Nézzük a kérdéseket
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
 

Gyakran ismételt kérdések

Mikor válasszunk ceremóniamestert?

Amennyiben kissé szeretnénk elrugaszkodni a hagyományos lagzik elemeitől, akkor a ceremóniamester a jó választás. A ceremóniamester nem mond verseket, általában nem viszi ki a levest, nem visel népies motívumokkal díszített ruhát. Elegánsan és dinamikusan vezeti végig a nagy napot. Reagál a történésekre, terelgeti a násznépet és ott segít ahol tud. Nem beszél feleslegesen, ugyanakkor megszólal ha szükséges.

Szükséges-e szerződés?

Igen! Szükséges a szerződéskötés, hiszen ez mindkét fél számára biztosíték. A szerződés tartalmazza az ifjú pár adatait és a ceremóniamester vállalkozásával kapcsolatos információkat. Benne szerepel a szolgáltatás díja, az útiköltség, az esetleges előleg összege, az elállás feltételei stb.

Hogyan készül el a nagy nap forgatókönyve?

A forgatókönyv azért nagyon fontos, mert ez tartalmazza a nagy nap pontos menetrendjét, aprólékosan kidolgozva. Ez a biztosítéka annak, hogy senkit ne érhessen meglepetés vagy váratlan helyzet. A forgatókönyv elkészültéhez általában egy vagy két alkalom szükséges, ami történhet személyes találkozó alkalmával, vagy online megbeszélés keretén belül (videohívásban). A forgatókönyvnek már a nagy nap előtt készen kell lennie és megkapja az ifjú pár, a Dj vagy a zenekar, a helyszín, így mindenki mindent pontosan tudni fog.

Mikor érkezik és mikor távozik a ceremóniamester?

A vendégvárás előtt egy órával érkezem a megbeszélt helyszínre és hajnalban a programok végeztével köszönök el a násznéptől. Természetesen megbizonyosodva arról, hogy nincs már rám szükség az este hátralévő részében.

Fogyaszt-e alkoholt a ceremóniamester?

Jómagam sohasem!

Lehetnek-e olyan játékok a lagziban, amiket a pár talál ki?

Természetesen igen. Bármit be lehet építeni.

További kérdéseket nagyon szívesen fogadok e-mail-ben: [email protected]